HET Nieuws 2022
 

Als u in de toekomst een nieuwsbrief wilt  ontvangen kunt zich hier aanmelden!

Momenteel exposeer ik met mijn nieuwe werk tot 20 augustus
bij galerie  Lida Dijkstra,  Plein 7 in  Bergen.


 

Hetty web JE.jpg
web GenP.jpg

Beste mensen,

En dan is het zomaar weer bijna september……

 

Graag nodig ik u uit voor een feestelijke jubileum expositie, waarbij ik ál mijn werk 'thuis’ heb en vanwege 25 jaar Atelier ‘Het’ u graag 25 % feestelijke korting geef!  Dat ‘thuis’ is nog even ook inderdaad ons woonhuis. René en ik gaan eind september verhuizen en in dit huis mét atelier ben ik 25 jaar geleden begonnen als zelfstandig werkend kunstenaar en heb hier ver-schillende keren open huis gehouden.

Mijn atelier is al vele jaren geleden verhuisd, maar het is een leuke afsluiting van een fijne tijd hier. Op zaterdag maakt deze expositie ook deel uit van de kunstroute Alkmaar Noord, waarvan ik hier de nodige info voor u heb liggen.

Twee goed bevriende collega’s, waarmee ik meerdere keren in de afgelopen jaren geëxposeerd heb - Gerrit van den Berg en Peter Sluijter - komen de expositie versterken met hun beelden van steen en brons en geven voor deze gelegenheid 10% korting op hun werk. Natuurlijk kunt u alles rustig bekijken onder het genot van een drankje en kunstzinnig hapje!

Kunstkrant 2022 def web Atelier Het copy.jpg

Ook in oktober  een mooie expositie tijdens de Kunst10Daagse Bergen/Bergen aan Zee. Na 18 jaar in Bergen zelf geëxposeerd te hebben, doe ik dat dit jaar in Bergen aan Zee, in het prachtige landgoed ’Huize Glory’.  Ook hier krijgt u de jubileum korting, maar dan uitsluitend op wat daar hangt.  Nou hangt er best wel veel, maar de keuze is beperkter. Het betreft hier een groepsexpositie van 12 kunstenaars. ( zowel  binnen als buiten)

Info vind u in de Kunst-en Museumkrant en via  dekunst10daagse.nl 

of via mijn site.

 

Graag tot ziens,

met warme groet,

Hetty

50% korting op het grote werk in mijn atelier

Doordat ik tijdelijk een veel kleinere atelier ruimte krijg, moet ik veel van mijn schilderijen  elders opslaan. Altijd veel gedoe en kosten, dus heb ik besloten om het écht grote werk met écht grote korting aan te bieden. Kom rustig langs om te kijken en ik kan eventueel ook met het werk naar u toe komen.

Expositie Galerie Lida Dijkstra , Bergen t/m augustus 2022

93AC64D6-312D-41EB-929B-11F0F389826A.jpeg

Expositie Galerie Lida Dijkstra , Bergen:

Expo Art farm.jpg
2021 Colorfield Performance start 2 web.
2021 Colorfield Performance 4.jpg
2021 Colorfield Performance start 3-1.gi
2021 Colorfield Performance 9 web.jpg